• FIT EFFECT(visoko intenzivni trening)

FIT Effect temelji na znanosti človeškega hormonskega metabolizma. Je oblika funkcionalne vadbe pri kateri uporabljamo lastno težo, uteži in različne rekvizite. Enakomerno aktiviramo vse mišične skupine. Trudim se, da izbiram kar se da kompleksne in funkcionalne vaje. Zakaj? Ker želim da je vaše telo funkcionalno, da lahko vedno znova preizkušate svoje sposobnosti, da ste motorični, gibljivi, močni, vzdržljivi in v dobri psihofizični pripravljenosti. Vse te sposobnosti potrebujemo za lažje premagovanje našega vsakdanjega tempa. Prav tako želim in na to dam največji poudarek, da se vse vaje izvajajo pravilno. Z nepravilno tehniko si lahko naredite dosti več škode kot koristi. In vsekakor želim, da vam vadba prinese poleg boljšega videza tudi druge še bolj pomembne zadeve – da odpravimo vaše dosedanje probleme, bolečine, nepravilno držo in še bi lahko naštevala. Da postanete FIT v pravem pomenu besede. Vadba združuje aerobni in anaerobni trening, oba pa potekata na visoki intenzivnosti. Pospešena presnova zaradi visoke intenzivnosti same vadbe zagotavlja večji procent porabe kalorij tudi v mirovanju. Tako še 48h po končani vadbi vaše telo porablja kalorije. Pri vadbi se boste vedno srečevali z različnimi oblikami vaj, različnim principom same sestave treninga in ravno zaradi tega se vaše telo ne bo prilagodilo rutini…zato bo vedno znova primorano k prilagajanju in napredku.

Na treningu se v večini primerov poslužujemo intervalne oblike vadbe, saj je zelo koristna pri izgubljanju maščobe. Poleg tega ne boste izgubili težko prigaranih mišic, kot se to zgodi pri daljših aerobnih vadbah (nižja intenzivnost). Če niste profesionalni športnik, potem večino vaših dnevnih kalorij pokurite z bazalnim metabolizmom. Več mišic kot imate, več kalorij porabite v mirovanju. FIT Effect obremeni celo telo, krepi telesno pripravljenost, psihično moč ter zagotavlja večjo samozavest in kvaliteto življenja. Vadba je primerna za VSE, ženske, moške, rekreativce, vrhunske športnike, ne glede na starost in fizično pripravljenost. Intenzivnost vadbe se prilagodi vsakemu posamezniku.

Želite nekaj več od skupinskih vadb? Potem pridite na FIT Effect!

  • FLOW BODY VADBA

FLOW BODY vadba je avtorska in je nastala iz vseh mojih vaj in filozofije, ki so meni pomagale na poti do Celote. Da sem pozdravila svoje telo in svojo dušo. Na tej poti sem še vedno…ker me vleče naprej. V raziskovanje vseh globin.

Flow Body je terapevtska vadba pri kateri dajemo velik poudarek vsem tistim težavam, katerim se v sodobnem času kar težko izognemo. Zaradi preveč in seveda tudi nepravilnega sedenja se naše hrbtenice sesedajo, izgubljamo pravilno držo. Nepravilna obutev nam je vzela občutek za pravilno hojo. Naša stopala ne čutijo več pravilnega stika s podlago. Ramenski obroči so pomaknjeni naprej. Naš prsni koš tog. Zaradi prevelike uporabe računalnika in mišk nam pešajo zapestja. In še bi lahko naštevali.

Vse več in več žensk trpi zaradi urinske inkontinence, povečene lordoze, izgubljenega občutka za medenične mišice. A te mišice so osnova za vse. Tudi za vse zgoraj naštete težave. Tudi pri moških je moč medeničnih mišic prešibka in s tem posledično vse več bolečin v hrbtenici.

Zavedam pa se tudi, da je poleg vsega naštetega vsaka težava ali bolezen le klic duše k temu, da se ustavimo in se vprašamo, če smo na pravi poti? Življenja nas vedno opozarja…če le želimo slišati.

Pri Flow Body vadbi je potrebna miselnost, fokus in poglobitev v vajo. Ampak zraven garamo. Mišice opravljajo veliko delo. Na malo drugačen način kot smo ga navajeni. Naše telo je čudež, a ga včasih niti ne želimo opaziti. Koliko zmoremo samo z lastno težo, z povezavo energije in gibanja. A najbolj od vsega je pomembno to, da se vrnemo nazaj k osnovam. Nazaj k primarnim gibanjem. Popravimo vse stare napake in ko osvojimo vaje z lastno težo, ki vsekakor niso enostavne lahko dodajamo različne rekvizite (elastike, pilates žogice, velike žoge…).

Pri tej vadbi se srečujemo tudi z različno meditacijo, kjer vas vodim po svojih notranjih občutkih in želim predati, da pogumno stopite na svojo pravo pot in spoznate svoj JAZ. Da se otresete strahov in se zavedate, da ste kreator svoje poti samo Vi.

Greš z nami na novo pot raziskovanja?

  • OSEBNI TRENING

Trening z osebnim trenerjem vsekakor pomeni maksimalno izkoriščen čas, ki ga namenite za telesno aktivnost. Pripomore k bolj zdravemu življenju in boljšemu splošnemu počutju. Rezultati vsekakor niso vidni čez noč. Tu velja rek, da kar hitro pride, tudi hitro odide. Kar pa postopoma osvojimo, ostane z nami in nas definira. Osebni trener tako ni nekdo, ki bo vadil namesto vas. Je oseba, ki ima znanje o zdravju, anatomiji, fiziologiji in vam hkrati lahko svetuje glede prehrane. Je vaš motivator in v začetku gonilna sila vsakega treninga. Najeti osebnega trenerja ni več »modna muha« slavnih in opevanih v rumenem tisku. Na prvem mestu je predvsem ZDRAVA ODLOČITEV POSAMEZNIKA, ki pozna svoje želje in cilje in jih je pripravljen uresničiti hitreje s pomočjo usposobljenega inštruktorja.

  • PREHRANSKO SVETOVANJE

Nudim individualno strukturo prehrane. Ves čas sem vam na voljo glede svetovanja. Želim vas naučiti zdravega življenjskega sloga za vse življenje. Ne trdim, da je to edino pravilno, kar vam priporočam. Izhajam pa iz lastnih izkušenj in verjamem v svoj program. Nimate kaj izgubiti, lahko pa preizkusite tudi VI.