• FIT EFFECT(visoko intenzivni trening)

FIT Effect temelji na znanosti človeškega hormonskega metabolizma. Je oblika funkcionalne vadbe pri kateri uporabljamo lastno težo, uteži in različne rekvizite. Enakomerno aktiviramo vse mišične skupine. Trudim se, da izbiram kar se da kompleksne in funkcionalne vaje. Zakaj? Ker želim da je vaše telo funkcionalno, da lahko vedno znova preizkušate svoje sposobnosti, da ste motorični, gibljivi, močni, vzdržljivi in v dobri psihofizični pripravljenosti. Vse te sposobnosti potrebujemo za lažje premagovanje našega vsakdanjega tempa. Prav tako želim in na to dam največji poudarek, da se vse vaje izvajajo pravilno. Z nepravilno tehniko si lahko naredite dosti več škode kot koristi. In vsekakor želim, da vam vadba prinese poleg boljšega videza tudi druge še bolj pomembne zadeve – da odpravimo vaše dosedanje probleme, bolečine, nepravilno držo in še bi lahko naštevala. Da postanete FIT v pravem pomenu besede. Vadba združuje aerobni in anaerobni trening, oba pa potekata na visoki intenzivnosti. Pospešena presnova zaradi visoke intenzivnosti same vadbe zagotavlja večji procent porabe kalorij tudi v mirovanju. Tako še 48h po končani vadbi vaše telo porablja kalorije. Pri vadbi se boste vedno srečevali z različnimi oblikami vaj, različnim principom same sestave treninga in ravno zaradi tega se vaše telo ne bo prilagodilo rutini…zato bo vedno znova primorano k prilagajanju in napredku.

Na treningu se v večini primerov poslužujemo intervalne oblike vadbe, saj je zelo koristna pri izgubljanju maščobe. Poleg tega ne boste izgubili težko prigaranih mišic, kot se to zgodi pri daljših aerobnih vadbah (nižja intenzivnost). Če niste profesionalni športnik, potem večino vaših dnevnih kalorij pokurite z bazalnim metabolizmom. Več mišic kot imate, več kalorij porabite v mirovanju. FIT Effect obremeni celo telo, krepi telesno pripravljenost, psihično moč ter zagotavlja večjo samozavest in kvaliteto življenja. Vadba je primerna za VSE, ženske, moške, rekreativce, vrhunske športnike, ne glede na starost in fizično pripravljenost. Intenzivnost vadbe se prilagodi vsakemu posamezniku.

Želite nekaj več od skupinskih vadb? Potem pridite na FIT Effect!

  • FLOW BODY VADBA

Vadba, ki jo v besedah težko opišem.  Vsekakor pa vadba s pridihom ženske energije kjer prijetno garate v drugačnem smislu kot na vadbi FIT Effect.

Ogromno vaj za naše globoke mišice, roke, zadnjico… Potrebna je miselnost, fokus in poglobitev v vajo. Ampak zraven garamo. Mišice opravljajo veliko delo. Ko osvojimo vaje z lastno težo, ki vsekakor niso enostavne lahko dodajamo različne rekvizite (elastike, pilates žogice, velike žoge…).

Vse kar vam lahko opišem z besedami je:

Pri tej vadbi želim potegniti iz žensk vso njihovo žensko energijo, eleganco, gracioznost, nežnost in hkrati trdno žensko moč in vztrajnost. In to z največjim veseljem povezujem v šport in gibanje.

Vsekakor gre za funkcionalno vadbo s pridihom ŽENSKE ENERGIJE!!!

No naših 10 min na koncu vadbe ne damo. Tam ostaja fokus MIND kjer vas vodim po občutku in želim predati, da pogumno stopite na svojo pravo pot in spoznate svoj JAZ. Da se otresete strahov in postanete pogumne in nežne.

Na vadbi Flow Body boste vsekakor dobile celoto (trening telesa in duha).

Greš z nami na novo pot raziskovanja?

  • OSEBNI TRENING

Trening z osebnim trenerjem vsekakor pomeni maksimalno izkoriščen čas, ki ga namenite za telesno aktivnost. Pripomore k bolj zdravemu življenju in boljšemu splošnemu počutju. Rezultati vsekakor niso vidni čez noč. Tu velja rek, da kar hitro pride, tudi hitro odide. Kar pa postopoma osvojimo, ostane z nami in nas definira. Osebni trener tako ni nekdo, ki bo vadil namesto vas. Je oseba, ki ima znanje o zdravju, anatomiji, fiziologiji in vam hkrati lahko svetuje glede prehrane. Je vaš motivator in v začetku gonilna sila vsakega treninga. Najeti osebnega trenerja ni več »modna muha« slavnih in opevanih v rumenem tisku. Na prvem mestu je predvsem ZDRAVA ODLOČITEV POSAMEZNIKA, ki pozna svoje želje in cilje in jih je pripravljen uresničiti hitreje s pomočjo usposobljenega inštruktorja.

  • FE ON-LINE trening (Trening na daljavo) 

Živite predaleč? Nimate časa ravno takrat, ko so na urniku vodena vadbe. Ste na tesnem s časom, itd!?

Osebni treningi na daljavo potekajo on-line preko Skypa.  Kot trenerka vas pri vašem treningu, ki vam ga predhodno pripravim,  motiviram in predvsem popravljam pri vajah, ki jih tisti trenutek izvajate. Ključ in namen vsakega treninga je, da prideš do zastavljenega cilja, vaje pa morajo biti izvedene pravilno. Pri tovrstnem treningu pač ni več izgovorov, da ni časa, vedno in povsod lahko komunicirate s svojim trenerjem. Največja prednost takega treninga je, da se tisti trenutek posvečam samo tebi.

Vse prepogosto opažam kako ljudje pridno telovadijo preko Youtube posnetkov in se trudijo na koncu pa si vse prevečkrat prigarajo kakšno poškodbo na račun nepravilne izvedbe vaj. Osnovna vaja počep, ki se v osnovi zdi vsem enostavna v resnici niti ni tako enostavna. In vsak posameznik osvoji to vajo v različnem času. Ko se iz počepa razvijejo še izpadni koraki in vsi poskoki pa me je včasih kar groza, kako si ljudje nehote uničujejo telo.

To lahko sedaj spremenite. Odločite se za pravilno vadbo!!!

S stranko se 1x – 2x mesečno dobim tudi osebno, da se posvetiva predvsem tistim vajam, ki stranki predstavljajo največji problem in delava na sami tehniki vaj.

 

  • PREHRANSKO SVETOVANJE

Nudim individualno strukturo prehrane. Ves čas sem vam na voljo glede svetovanja. Želim vas naučiti zdravega življenjskega sloga za vse življenje. Ne trdim, da je to edino pravilno, kar vam priporočam. Izhajam pa iz lastnih izkušenj in verjamem v svoj program. Nimate kaj izgubiti, lahko pa preizkusite tudi VI!?