Človek, ki sem si ga v tem življenju izbrala za svojega očeta. Verjamem, da s posebnim namenom. Oseba, s katero sva si namenila veliko preizkušenj – grenkih in sladkih. A vse je del procesa. Del učenja.

Zame oseba z velikim srcem.

Človek, ki me je postavil nazaj na noge v času, ko pred sabo nisem videla izhoda, ko mi je življenje postalo prevelika ovira. Kljub temu, da je pravi deloholik, velik perfekcionist je Takrat brez pomisleka izpustil iz svojih rok vse in mi stal ob strani prav vsako minuto. Veliko smo dali skozi – a kar steje najvec – skupaj rastemo. Skupaj spreminjamo vzorce. Ni vedno lahko. Velikokrat je težko. A ko pogledamo nazaj, smo lahko ponosni kaj vse smo ze uspeli spremeniti.

Vse se začne v primarni družini…in vse kar nismo storili prav je potrebno enkrat porušiti in postaviti na novo…temu težko uidemo. Slej ko prej nas ulovi…ulovi nas duša in vse njene naloge, ki so nam dane, da zaradi njih postanemo boljši. 

Vsekakor človek brez katerega se moje sanje verjetno še nekaj časa ne bi realizirale. Dal mi je zagon, verjel je vame takrat ko sem sama na to pozabila…in se zdaj kdaj pozabim…

Obrtnik z dolgoletno tradicijo. In skozi to naše družinsko podjetje, v katerem sem tudi sama aktivna, sem spoznala marsikaj…vsekakor pa mi je velik zgled in oseba, ki jo resnično cenim in spoštujem. A brez naše mami ne bi bilo celote. Hvala, ker sta…Strojne instalacije vem da bodo narejene kvalitetno. 😉 In vse kar spada zraven. Saj je z svojimi izkušnjami pravi blagoslov, da ga imam ob sebi ob tako velikem projektu. Hvala Ati 🙏

#instalacijezagoricnik #ponosna #hvalezna #hvalakersta