Danes Vam predstavljam naslednjo zgodbo. Ponosna sem skupaj z njo. Skupaj z osebo, ki mi v osebnem življenju pomeni veliko. Je prava prijateljica in zaupnica.

Takole pa je svojo zgodbo zapisala Bernarda:

“Urško sem spoznala pred dobrimi desetimi leti, ko je omrežila mojega brata. No čez dobre 3 lete sva postali tudi uradno svakinji. Ob prvem srečanju, ko mi je brat predstavil novo punco sem vedela, da bo to eno super prijateljstvo. Točno tako je bilo. Z Urško sva se takoj ujeli in postali pravi prijateljici. Urška kot edinka večkrat v šali reče, da ni dobila samo svakinje ampak tudi sestro. In jaz to z veseljem sprejmem.

Urška in Andrej sta bila že od samega začetka športnika in sta se ves čas družila v obliki športa na različnih področjih.
Na trenutke sem si to želela tudi jaz ampak ni bilo prave volje.
Ko se je Urška pred 2 leti odločila, da bo končno sledila svojim sanjam pa sem pomislila, da je mogoče čas, da tudi jaz kaj spremenim. Velikokrat mi je razlagala o svojem življenjskem slogu in me poskusila prepričat, da naredim spremembo tudi sama. Vem, da mi je hotela dobro. Včasih je dejala, da naj ne čakam na to, da me bo zdravje opozorilo, da je čas za spremembe ampak, da naj jaz postanem svoj gospodar telesu.
Urška je nato začela tudi s svojo vadbo v našem kraju. Odločila sem se, da se pridružim. In spomnim se kako je bilo težko. Odvečna teža mi je delala neverjetne probleme na treningu. Vaje sem težko izvajala. Ampak s pomočjo Urške sem vztrajala. Vedno mi je bila na voljo za vsa vprašanja. Ja, malo sem imela res privilegij, ker sva se lahko tudi na družinskem druženju pogovarjale o zdravem življenjskem slogu. :-)
Urška me je vedno kregala, ko sem govorila, da zjutraj ne zajtrkujem. In res je bilo tako. Nobenega zajtrka le dva zelo velika obroka na dan. Seveda nezdrava. Naredila sva načrt…načrt za boljše počutje in dobro zdravje.
Začela sem lani oktobra. In ker ima Urška v našem kraju treninge samo 1x tedensko sva se zmenile, da bom ostale dni tudi aktivna. Urška je rekla naj izkoristim vse hribe, ki me obdajajo v našem kraju in da naj samo hodim. Tek mi je odsvetovala, ker bi bilo to za moja kolena čisto preveč naporno. In sem jo ubogala.
Moja teža je bila na začetku 106 kg. Spremenila sem prehrano. Začela sem z zajtrkom. In v dan vključila več manjših obrokov. Sedaj imam 5-6 obrokov na dan. Predvsem me je naučila naj se poslušam in jem po občutku.
Do junija so se kilogrami na tehtnici premaknili na 79 kg. Uspela sem izgubiti 27 kg. Brez vsakega stresa, brez vsakega občutka odrekanja. Prebava in počutje je sedaj več kot super. Težko opišem…vendar je občutek res božanski.
Vesela sem, da je Urška del naše družine in zelo vesela, da ji je uspelo, da sem se premaknila iz točke kjer sem toliko časa stagnirala.
O tem, da je Urška super trenerka ne bom izgubljala besed. V prvi vrsti ji je najbolj pomembno zadovoljstvo strank in to se močno čuti.
Poleg tega da je dobra trenerka pa je predvsem oseba, ki v sebi nosi nekaj zelo globokega. Nekaj kar nekateri ljudje še verjetno ne čutijo. Ampak ona vidi osebo in ji je jasno. Ona predaja nekaj več kot samo treninge. Je čudovita oseba, ki ti lahko, če ji daš priložnost močno spremeni življenje tudi v duhovnem smislu in iskanju samega sebe. Po domače rečeno ti zna odpreti oči.
Verjamem, da je šla v življenju čez vse hude preizkušnje z razlogom, da nam danes lahko predaja čudovite transformacije.
Vsekakor vam priporočam, če imate možnost, da zavijete v Urškin svet :-)”
CYMERA_20141005_192032