Po facebook-u zadnje čase kroži nov način nominacije. Vse dobre dušice, ki so nominirane morajo vsak dan napisati 3 razloge zakaj so hvaležne. Med drugimi sem bila nominirana tudi jaz iz strani moje drage Tjaše. 😉 Pa vendar sem se odločila, da bom nominacijo izpeljala malo drugače, malo bolj osebno.

Sicer že kar nekaj časa prakticiram in pišem zakaj vse sem hvaležna. Predvsem sem bolj pridna takrat, ko imam slabe dneve. Da se brcnem v rit, neham smiliti sama sebi in sem npr., izjemno hvaležna, da imam hrano, varen avto, ki me prevaža iz točke A-B-C, da lahko opravljam svojo službo, itd… in da smo žal prišli tako daleč, da v tem svetu ni več samoumevno, da ima vsak posameznik za hrano. Res žalostno!!!

In ko prebiram po FB-ju zakaj vse so/smo ljudje hvaležni ugotovim kako zelo malo rabimo v resnici. Hvaležni smo za sonce, prijazen nasmeh, prijeten pozdrav, minutke, ki jih preživimo z našimi ljubljenimi ali prijatelji…Hvaležni smo!!! In to se tako zelo premalokrat spomnimo.

Včeraj sem na treningu eno izmed mojih punc vprašala kako je!? Pa mi je odgovorila, da je bila tudi že bolje pa vendar se je potrebno truditi in iskati male drobne cvetke v dnevu, ki nam naredijo lepši dan. Njene besede so tako zelo pogrele moje srce…Bila je tako iskrena!!!

Ko govorimo o tem, da si moramo vsak dan narediti lep, srečen in vesel ne govorimo o tem, da se moramo ves čas smehljati.

Dan je lahko čudovit tudi takrat, ko si dovoliš priznati svojo bolečino, problem, ko se zjočeš in daš ven iz sebe.

In bodimo hvaležni za vse trenutke, ko smo v miru sami s sabo!!! Ko za trenutek zapremo oči, naredimo vdih – izdih in verjamemo, da je vse uredu!!!

Jaz pa sem neizmerno hvaležna za vsa sporočila, ki jih vsake toliko časa dobim v inbox ali na telefon. Ker mi s tem dajete zagon, da sem na pravi poti. In danes želim deliti z vami sporočilo od Maše, ki mi ga je poslala že pred časom. Maša je v istih “vodah” kot jaz in takšna sporočila imajo ponavadi še globlji pomen. Maša hvala. Si izjemna oseba s pridihom čudovite, čiste energije.

In hvala Nataša, ker si me čutila ta vikend, hvala tebi Urši za poslane žarke in hvala vsem, ki skupaj ustvarjamo novo energijo.

Pomeni veliko <3

 

CYMERA_20120101_004724