Včasih boli…

Večkrat si želim, da bi se rodila kot največji flegmatik. Da bi za vsako situacijo, ko me zaboli zamahnila z roko in rekla vseeno mi je…Pa ne morem. Lahko se še tako trudim in delam na sebi, določenih stvari ne bom nikoli spremenila. Takšna sem! Pa čeprav vem, da bom zaradi tega v življenju še velikokrat prizadeta.

Še vedno sem tisti sanjač, ki verjame v dobro. V to, da se dobro vrača z dobrim. A priznam, da zadnje čase velikokrat podvomim v to. Včasih se mi zdi, da ravno zaradi tega, ker si dober dobiš v hrbet nož.

Biti prijazen do osebe samo v določen trenutku, ker vidiš v tej osebi neko korist se mi zdi najbolj nizko dejanje. A žal opažam ogromno takšnih situacij. Ja, priznam…zaboli te, ko te oseba komaj pozdravi…pa še to vzvišeno. Pa čeprav veš, da si z nasveti tudi sam ogromno pomagal določeni osebi…! Ne govorim o situacijah da se življenje spreminja in da ljudje pridejo in grejo…Pravi ljudje vedno ostanejo povezani s tabo, tudi če jih slišiš 1x na 2 leti ali vidiš vsakih 5 let. Čutiš jih, da so s tabo.

Ja, boli me vsa hinavščina, nevoščljivost, neiskrenost…včasih tako zelo boli!!!

Zakaj ljudje tako težko privoščimo uspehe drug drugemu? Zakaj?

Zakaj more biti toliko tekmovalnosti? Zakaj je tako hudičevo težko stopiti skupaj, se povezati in drug drugemu dati tisto nekaj več? Ja vem, še ena lekcija v življenju, ki me opomni na to, da se še vedno premalo cenim in spoštujem!!!

Jaz iskreno privoščim uspeh vsakemu posamezniku, sprejmem vsako kritiko in želim, da bi bili vsi ljudje med sabo povezani z eno samo dobro energijo.

A verjetno zahtevam preveč…?

Pa vendar upanje umira zadnje. Še naprej se bom trudila tako kot čutim, da je prav pa čeprav bom zaradi tega večkrat v življenju očitno prizadeta. Upam, da bo koža z leti postala še bolj debela.

Pa vendar me osrečuje dejstvo, da moje skupine sestavljajo podobno misleči ljudje. Velikokrat se tudi jaz naučim kaj od njih. In niso samo treningi…je energija, ki mi da voljo, da vztrajam še naprej. Zaradi vseh tistih, ki so mi podobni. In, ki verjamejo v iskrenost!!! In hvaležna sem za vse tiste ljudi, ki so ob meni. Za vse tiste, ki jih spoznavam na svoji poti in verjamem, da so pravi! Vsak mi da en košček pri sestavljanju mojega mozaika. Vsak mi da nekaj na čisto svoj poseben način. Hvala vsem tistim, ki ste iskreni!!!

 

 

One thought on “Včasih boli…

  1. Every weekend i used to pay a visit this web site, because i wawnt enjoyment, for
    the reason that this this web page conations truly nice funny stfuff too.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *