Vedno več in več ljudi je v stiski.

Duše kličejo po prebujanju. Kričijo. Pošiljajo signale…jih čutite, jih vidite…?

Ne zmorejo več gledati te igre…igre, ki ni naša. Ni moja, ni tvoja. Igra, ki nam jo je v glavo vcepil nekdo. Ni važno kdo. Pustimo zakaj, kako od kod. Smo tukaj in zdaj. Gre se za Vas. Ni pomembno če ste samski, v razmerju, zakonu…v vsakem odnosu ste Vi – Vi . Vsaka oseba je individum zase. Smo le duše, ki se povežemo skupaj zaradi različnih dogovorov…

Tu je tudi on…Razum. On je tisti, ki tolikokrat ne verjame, če nekaj ne more otipati, videti. On kar noče in noče razumeti.

Ona pa čuti…ne potrebuje dotika. Verjame.

Prišel je čas…žal mi je. A ne moramo več bežati. Ne gre več.

Sedaj je čas da dosežeta razum in duša ENOtnost.

Skozi svoje delo opažam, koliko žensk še vedno trpi znotraj sebe. Trpijo v odnosih. Vlečejo naprej iste vzorce, iste bolečine, ki so jih čutile v otroštvu. Največkrat v odnosu z Očetom. A tudi odnos mama-hči je vse prej kot enostaven. Pa pustimo to za drugič…da ne izgubim rdeče niti.

A bodimo pošteni…vse več je tudi tako prizadetih moških, ki trpijo v zakonu. Ženska ima svojo temno plat in svojo svetlo. Kadar je v ospredju temna plat ni nikomur lahko…ženska ima neverjetno moč…a samo od nje je odvisno kakšna bo ta moč postala. Kaj bo sprejela v sebi…

A ne glede na vso bolečino, strah in trplenje…smo samo mi /VI tisti, ki ustvarjamo / ustvarjate svoj prostov v tem življenju. Vaša pot. ENA in EDINA. Povratne karte ni…vse bomo poplačali, če ne zdaj pa v naslednjih poglavjih…Življenje, duša, vesolje, zaradi mene Rdeča kapica…vse nas 1x ulovi. Na koncu sebi polagamo račune.

Vi ste tisti, ki zmorete sprejeti Resnico, le Vi jo poznate.

Poglejte Resnici v oči. Želim vam predati to iz Srca. To ni Poraz. To je nova zmaga. Vem, čutim, sama sem prehodila…še danes lahko začutim vse bolečine. A to je zame ODLOČILNA ZMAGA. Resnično ni porazov, so lekcije, so visoke ovire…a vse le zato, da nas vsa ta Celota vodi nazaj k Sebi. Nazaj k našemu izvoru. Prosim Vas, ne bojte se…če čutite, da ne gre Več…ne čakajte na življenske klofute, ki puščajo resne posledice…verjemite, da imajo tam zgoraj za Vas čudovit načrt.

Če imate občutek, da ste se izgubili, da ste ujeti, sem Tu za vas. Obstajajo čudovita orodja, ki nam pomagajo na poti. Da so naši koraki lahkotnejši, da smo manj utrujeni.

ZMORETE.

Nežen objem * Urška

17820463_10155105819319266_1240180947_o